Vágólapra másolva!
Patrick Swayze kicsit megerősödött, láthatóan jól van, és munkára kész - derült ki egy brit napilap fotókkal illusztrált jelentéséből.
Vágólapra másolva!

A filmszínész vasárnap a Los Angeles-i repülőtéren nyilatkozott bizakodóan az állapotáról, ugyanis éppen Chicagóba indult egy új krimisorozat, a The Beast forgatására.

A Dirty Dancing sztárjánál januárban diagnosztizáltak hasnyálmirigyrákot, és kiderült, hogy a daganat már más szerveit is megtámadta. Az orvosok öt hetet jósoltak neki, s a márciusban róla készült képek tanulsága szerint valóban nagyon rossz bőrben volt. Az 55 éves színész szervezete azonban, úgy tűnik, jól reagált a kezelésekre: a kemoterápián kívül különleges diétát tartott. Az utóbbi időben vitaminokban gazdag ételeket fogyaszt, és minden nap frissen facsart gyömbért iszik - árulta el a sajtónak. Mint elmondta, visszanyert valamennyit tízkilónyi leadott súlyából is.

"Csoda történt velem. Nem tudom, miért. A kezeléseim működnek, és megnyerem a csatát" - válaszolta az egészsége iránt érdeklődő újságíróknak.