Vágólapra másolva!
A Barátok közt-ből ismert Kiss Ramóna is csatlakozik az RTL-es Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-hoz.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub kedvelt szappanoperájának szereplője, Kiss Ramóna is ott lesz a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality utazói közt, a már biztos csapattagként kezelt Palik László és Falusi Mariann mellett. A 23 éves színésznő a csatornától kapott információk szerint ugyan hetekre távol lehet Magyarországról, de a Barátok közt hívei nem veszik majd észre hiányát.

A műsor eredetileg I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! címmel született Angliában. Az USA-ban az ABC mutatta be 2003-ban (azaz nem egy vadonatúj formátum), de sok más ország is átvette, így Németországban már a harmadik széria indult idén januárban.

A műsor lényege, hogy a jobbára kiváló életkörülmények közt élő médiaszereplőket kiszakítják megszokott közegükből, és elviszik a trópusokra, ahol egy dzsungel szélén, netán egy tengerparton kell megélniük a civilizáció megszokott kellékei nélkül. A mobiltelefon, a szappan, a puha ágy, a cigaretta, a rendes ebéd hiányát persze egyre nehezebben tűrik majd, így valójában az a nyertes, aki hamarabb hazajön, akinek "kiszabadításáért" több emelt díjas sms-t küld a néző.

Mindent a műsorról itt!