Vágólapra másolva!
Egy friss közvélemény-kutatás szerint a nők egy része rögtön felfüggeszti a szeretkezést, ha kedvenc tévéműsora következik.
Vágólapra másolva!

A Tiscali telekommunikációs cég brit részlege 1600 embert kérdezett ki televíziós szokásairól, aminek eredményeként igen meglepő válaszok születtek.

A célzott korosztályból, vagyis a 16 és 24 év közöttiekből a nők 17%-a bevallotta, hogy minden további nélkül leparancsolja magáról a párját szex közben, ha az aktus miatt elmulasztaná kedvenc tévéműsorát. Igaz, nem mindegyik hölgy fogalmazott ilyen élesen, a 17%-ba azok is beletartoznak, akik "csak" megsürgetik a szexet egy-egy népszerű sorozat miatt.

Ennél is elszomorítóbb, amit az összes megkérdezett 12%-a, vagyis 1600-ból majdnem kétszáz ember állított: szerintük a tévézés nemcsak hogy a szexnél jobb kikapcsolódás, de sokkal szórakoztatóbb, mint a családdal vagy a barátokkal való időtöltés.

A közvélemény-kutatásból az is kiderült, hogy sokan a műsorújság alapján mennek vakációzni (ha például szerdán fut a kedvenc sorozat, akkor csütörtöktől keddig üdülnek), a válaszadók 56%-a pedig jobb útmutatónak tartja a tévét, mint bármilyen vallást.