Vágólapra másolva!
Június 13-tól újabb 150 település lakóihoz jut el Thomas, a gőzmozdony, Bob, a mester és még jó néhány mesefigura a JimJam tévével.
Vágólapra másolva!

A JimJam tévécsatorna a Chello Zone és a HIT Entertainment megállapodását követően, 2007. december 10-én indult el Magyarországon. A legnagyobb magyarországi kábel- és műholdszolgáltató, az UPC hálózataiban fogható, kábelen megközelítőleg 790 ezer, műholdon pedig 177 ezer háztartásba jut el.

A Chellomedia leányvállalata, a Chello Zone a gyermekcsatorna mellett még öt saját tulajdonú csatornát (a Zone Europa, Zone Club, Zone Romantica, Zone Reality és az Extreme Sports csatornát) üzemeltet Magyarországon.

Június 13-tól a JimJam nézőinek száma növekedhet, mivel újabb 70 ezer háztartásban lesz fogható a gyermekcsatorna reggel 6 és 10 óra között, illetve 15 és 19 óra között. 4 ezer másik otthonban a digitális sugárzás által napi 24 órában látható.

A népszerű gyermekműsorokat, köztük a Thomas, a gőzmozdony-t, a Bob, a mester-t, a Sam, a tűzoltó-t és az Angelina Baleriná-t sugárzó csatorna műsorai nem az iskolásoknak, inkább a hat éven aluli gyerekeknek szólnak.