Tehetségkutató verseny - Párbajok a Parádén

Vágólapra másolva!
Az [origo] közönsége kiválaszthatja, hogy az amatőr videókészítők közül kik a legügyesebb humoristák, zenészek, filmkészítők és extrém sportolók.
Vágólapra másolva!

Humor, zene, film, extrém sport kategóriában hirdetett tehetségkutató versenyt az [origo]. A Videa Parádéra eddig hetvennél is többen neveztek négyperces videoalkotásaikkal - valamennyi pályamunka látható a parade.videa.hu oldalon. Akad itt David Lynchre hajazó filmetűd, acélrúdon tornázó párductestű csoda, kamerába nyilatkozó csecsemő egyaránt. Lényeg, hogy eddig ismeretlen zsenik, ártalmatlan exhibicionisták és kedvesen röhejes idétlenek szenzációs videóit nézheti az, aki a nevezettek közt csemegézik.

A Videa Parádé most párbajra bocsátja a hol meghökkentő, hol rémisztő, hol szimplán szórakoztató versenyműveket - a közönség szavazással választhatja ki a kategóriák nyerteseit, akik az internetezést és videózást elősegítő tárgyakon (laptop, videokamera, mobiltelefon) kívül az odaadó közönség megfizethetetlen rokonszenvét nyerik el, persze az elkerülhetetlen világhír mellett.

Döntsétek el, hogy ki a legjobb, ki legyen a humor, a zene, a film, az extrémsport kategória győztese! Minden kategóriában folyamatosan láthattok két, egymással párbajozó videót. A továbbjutásról a filmre leadott szavazatok száma dönt. A szavazás rendszere szerint egy párbajban mindenki egy szavazatot adhat le. Az első körben az acélrudat megolvasztó szépség és az erdőben bringabalettozó kerékpár-crossozók párbaját mutatjuk be, ennek győztesét kell kiválasztania az olvasónak.