Különös vendég a Terminatornál

Vágólapra másolva!
A Terminator-filmek nyomán készített sorozatban egy karizmatikus énekesnő tűnik fel a második évadban.
Vágólapra másolva!

A Terminator: The Sarah Connor Chronicles alkotóinak a második szezonra sikerült megnyerniük a Garbage énekesnőjét, Shirley Mansont. A vadóc hölgy nem csak vendégszereplőként jelenik meg, a tervek szerint rendszeresen láthatjuk majd a sorozatban. Egy high-tech cuccokat gyártó vállalat igazgatóját fogja játszani, és ebben a minőségében sokat tesz azért, hogy az emberiséget a robotok uralma alá hajtsa.

A sorozat egyébként ott folytatja, ahol a második Terminator abbahagyta: az ott ábrázolt események után néhány évvel, 1999-ben játszódik. Januárban a pilot még óriási, 18,3 milliós nézettséggel debütált, de a sorozat folyamán a nézőszám már fokozatosan csökkent - mindenesetre a széria kapott egy második esélyt, így az ősszel visszatér, Mansonnal együtt.

Az énekesnő szereplését kíváncsian várjuk, ugyanis nemigen szerepelt még kamerák előtt, videóklipjeiben azonban igen eredetinek, karizmatikusnak mutatkozik. Zenei oldalról volt már köze tévéhez, filmhez, a Fiúk a klubból című sorozathoz szerzett zenét, illetve ő és együttese áll A világ nem elég című James Bond-film főcímdala, a The World Is Not Enough mögött is.