Premierek és visszatérők az RTL Klubon

Vágólapra másolva!
A kórházsorozatok rajongóit a Grace klinika-spinoff, a Doktor Addison, a történelmi drámák szerelmeseit az HBO-féle Róma várja júniusban és júliusban az RTL-en (a TV2 nyári terveit hétfőn ismertetjük). A nyár tévés szempontból holtszezon, de esős napokon talán lesz mit nézni.
Vágólapra másolva!

Június 17-től indul a Traveler - Az utolsó vakáció című akciósorozat az RTL-en. Három cimbora, egy robbantás egy múzeumban, és nagy galiba: ketten maradnak, és a harmadik srácnak kellene tisztáznia a barátokat. Ő persze nincs meg - de annyira nincs, hogy még egy fényképpel sem tudják igazolni létezését, mintha nem is lett volna köztük. Összeesküvés-elméletek kitalálóinak ajánlott darab.

A Doktor Addison (Private Practice) a népszerű Grace Klinika mellékszálán futó történet, testvérsorozat, amelynek középpontjában Dr. Addison Montgomery áll. A doktornő zűrös magánéletét maga mögött hagyva Los Angelesbe költözik, hogy egyetemi barátainak praxisához csatlakozzon. Az alkotó és ötletgazda a Grace Klinika kitalálója, Shonda Rhimes. Magyar premier: június 10, este 11 óra.

Keddenként, valamivel éjfél előtt a történelmi sorozatok (HBO-val nem rendelkező) rajongói kattanhatnak az RTL-re, hiszen jön az amerikai-brit-olasz történelmi drámasorozat a Róma. A sorozat június 17-én kezd, premier az országos, földi sugárzású csatornán. A tévétörténet egyik legdrágább darabjáról van szó (legalábbis epizódra vetítve), korhű kosztümök, látványos díszletek, erős szereposztás jellemzi, és hiteles képekkel kalauzolja az ókorba a nézőt.

Szerda esténként A Titkok (Suspectes) című francia misztikus kalandfilmsorozat megy, ebben négy, különböző korú és társadalmi státuszú nő nevét találják meg felírva egy balesetet szenvedett, ismeretlen nő kezében. A lista első helyén szereplőt időközben ismeretlen tettes meggyilkolja, ezért csak a három életben maradt nőt tudja a rendőrség kihallgatni, hogy tőlük kérjen magyarázatot a történtekre. Duplarészeket ad a tévé, biztos, ami biztos.

Forrás: [origo]

Doktor Addison

Titkos akciók, életveszélyes bevetések, katonák és aggódó feleségek: június 11-én, pénteken 23:30-tól láthatják az RTL Klub műsorán a nézők Az egység (The Unit) című sorozatot.

Holnap a TV2 nyári terveit ismertetjük.