Újra szellemekkel suttog a TV2

Vágólapra másolva!
A TV2 szerdán folytatja a Szellemekkel suttogó-t: jön az első évad maradék kilenc része, utána a második szezon is.
Vágólapra másolva!

A TV2 olykor követhetetlen műsorrendjében egyszer csak eltűnt a Jennifer Love Hewitt nevével fémjelzett Szellemekkel suttogó. A misztikus sorozatot az első évad közepén, a 13. rész után vette le a műsorról a csatorna, és nem lehetett tudni, hogy mi lesz a további sorsa.

A halottakkal beszélni tudó Melinda kalandjait szerdától újra nyomon követhetjük, bár nem egy baráti időpontban: hétköznaponként 17.30-tól, a Monk, a flúgos nyomozó helyén kerül adásba - nem biztos, hogy a munkából frissen hazaérve ilyen látványra vágynánk, és talán az erre az időpontra a Mónika show-ra kondicionált háziasszonyok számára sem ez a megfelelő csemege.

A soron következő 14. epizódban Melinda egy lánynak segít kapcsolatba lépni halott apjával - a helyzetet bonyolítja, hogy az apát gyilkosságért végezték ki. Az AXN-en egyébként már április elején láthattuk ezt a részt, a csatorna ugyanis szintén ott vette fel a fonalat, ahol a TV2 elejtette.

A TV2-n lemegy az első évadból maradt kilenc rész, így a fináléra június 9-én kerül sor, majd - minden átvezetés nélkül - másnap már kezdődik a második szezon.