Vágólapra másolva!
A tengerentúlon vasárnap ment a Született feleségek azon része, melyben Edie elköltözött a Lila Akác közből. Vajon visszatér-e még?
Vágólapra másolva!

A bajkeverő Edie egyszer csak összepakolt és eltűnt a szomszédságból - hirtelen távozása számos kérdést felvetett a rajongókban, főként azért, mert a sorozat alkotója, Marc Cherry is igen talányosan fogalmazott az esettel kapcsolatban.

Arra a kérdésre, hogy visszatér-e még Edie (aki négy évadon keresztül jelen volt a sorozatban), Cherry így felelt: "Pár évig biztosan nem". A kijelentésben csak az a különös, hogy az író-producer már korábban bejelentette, a 2010-2011-es évadban szeretne véget vetni a Született feleségek kalandjainak - ez pedig már csak három szezont jelent.

A show jövő héten zárja a negyedik évadot, de a kétórás fináléból állítólag már nem fog kiderülni, hogy pontosan mi is történt Edie-vel: "Várnunk kell a következő évadig, és meglátjuk" - titokzatoskodott Cherry.

A korábbi hírek szerint az évadzáróban öt évet ugorhatnak előre, a közben eltelt idő eseményeire pedig az ötödik évad hivatott rávilágítani, amely rengeteg visszatekintésből állna. Így elképzelhető, hogy Edie visszatérésére csak a sorozaton belül kell több évet várni, és a flashbackekben ugyanúgy láthatjuk őt is.