Csinos rabnők Scofield nyomában

Vágólapra másolva!
A Prison Break - A szökés sikere láttán nyilvánvaló lett, ha a jórészt csúnya férfiak börtöndrámáját sokan nézik, akkor egy női szereplős, fegyházas történetnek is van esélye.
Vágólapra másolva!

Hónapokkal ezelőtt már lehetett olvasni arról, hogy A szökés sikerét meglovagolva esetleg egyfajta spinoffként műsorra tűznének egy női verziót is. A munkacím Cherry Hills volt, egy női börtönbe vitt volna a történet, ahol megfelelő mennyiségben adagolják az erőszakot és az érzelmeket, hogy aztán - számtalan kaland után - az arra érdemesek megszökjenek a zord fegyintézetből.

Hosszú csend után most úgy tűnik, hogy valami lehet a dologból, de másokkal és másképp: Robert Rodriguez rendező a Woman is chains című, erőszakos drámával (illetve annak tervével) házal több amerikai csatornánál is. A forgatókönyv kész, bizonyára az illetékesek már lapozgatják. Öt nőre koncentrálna a sztori, a főszereplő pedig Rose McGowan lenne, aki - minő csoda - a rendező barátnője. Persze nem volna elegáns csak protekcióról beszélni, a színésznő már bizonyított harmincnál is több tévés produkcióban: a magyar nézők leginkább a Bűbájos boszorkák 112 részéből ismerhetik.

Ha valamelyik nagy tévétársaság lát fantáziát a projektben, akkor megrendeli a pilotot, majd annak alapján dönt, hogy kell-e a sorozat, legalább fél évadra.