Nem terem több férfi a fán

Vágólapra másolva!
Az ABC két évad után úgy döntött, nem kér többet a nálunk A férfi fán terem címmel futó Men In Trees-ből.
Vágólapra másolva!

A TV Guide-nak a sorozat alkotója, Jenny Bicks erősítette meg az ABC döntését, miszerint a nyáron befejeződő második évad után nem kér többet A férfi fán terem-ből. A szériának ugyan masszív rajongótábora van, de úgy tűnik, nem elég széles ahhoz, hogy műsoron tartsa kedvencét.

Az Anne Heche főszereplésévél készült sorozat egy párkapcsolati tanácsadó történetét mutatja be, aki viszont épp saját kapcsolatát nem tudja megmenteni, így Alaszkába megy felejteni - ez viszont nemigen sikerül neki, tekintve, hogy a zord észak tele van facér férfiakkal. A szériát a helyszín és a hangulat miatt a Miért éppen Alaszká?-hoz szokták hasonlítani.

Bicks szerint a sorozat annak köszönheti a viszonylag korai kaszát, hogy az ABC folyamatosan változtatta sugárzási időpontját - mint arra az író-producer rámutatott, ezt igen kevés show élné túl. Ennek tükrében nincs mit csodálkozni azon, hogy az első évad végi 10 milliós nézettség 5-6 milliósra csökkent a következő évben.

A nálunk a Viasaton futó sorozat utolsó három része odakint - az írósztrájk miatti, egy hónapos kihagyás után - május 28-án kezdődik, így a záró epizódra a tervek szerint június 11-én kerül sor. A rajongóknak némi vigaszt nyújthat, hogy Bicks megígérte, addig elkészítenek egy alternatív befejezést, vagyis a történet nem marad lezáratlanul.