Számos új műsor a magyar MTV-n

Vágólapra másolva!
Több új műsor indul a napokban a magyar Music Television képernyőjén: lesznek külföldi sorozatok és hazai produkciók egyaránt.
Vágólapra másolva!

Április 14-től, hétfőtől minden hétköznap jelentkezik a Reprodukció. A saját gyártású produkcióban például a magyar zenei élet pár szereplője (például Animal Cannibals, Kowalsky, Varga Zsuzsa, Kozma Orsi) gondol újra egy-egy világslágert, és ők készítenek saját videóklipet hozzájuk. Lesz Faithless, 4 Non Blondes, de Rammstein is.

Szombat este nyolctól látható a Sztárleső, ebben a Celebrity Deathmatch alkotóinak új, szintén gyurma-animációs sorozatában a hollywoodi hírességek mindennapjaiba leshet bele a néző. Rob Dyrdek, a profi gördeszkás kalandjait hétköznap esténként 20:00 órától kísérhetjük figyelemmel. A Rob&Big című reality show másik főszereplője Rob legjobb barátja és testőre, Big Black lesz.

Április 14-én este indul a Final Fu reality, a dupla epizódokkal jelentkező szériában különféle harcművészetek művelőit zárják össze egy táborba, ahol egymás ellen küzdve, négy hét alatt kiderül, ki a legjobb harcos közülük. Hasonlóan kemény csatára számíthatnak A zen ökle nézői is, bár itt csak öten versengenek a halom pénzért. A kedden, csütörtökön és szombaton este látható sorozatból hamar kiderül majd, hogy nem adják ingyen a fődíjat.

Az igazi kalandorok azonban a The Trip főszereplői, akik arra vállalkoznak, hogy bekötött szemmel elszállítsák őket a világ valamely, az otthonuktól távol eső pontjára, és onnan mobiltelefon és pénz nélkül hazautazzanak. A hat merész fiatal utazásáról szóló filmeket szombaton délután és vasárnap délelőtt vetítik.