Változások a Mokkánál

Vágólapra másolva!
Nem vezet többet Koffeinmentes Mokká-t Tornóczky Anita. Ahhoz képest, hogy már pár hét után a szakításról lehetett hallani, sokáig húzta.
Vágólapra másolva!

November 5-én mutatkozott be a Mokká-ban Tornóczky Anita, most pedig búcsúzik. Korábban lehetett hallani, hogy a csatorna elégedetlen vele, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. Ezúttal arról van szó, hogy a műsort átalakítják a közeljövőben: változik a díszlet is, hosszabb lesz az adás, Liptai Claudia Azurák Csabával, Jakupcsek Gabriella pedig Papp Gergővel váltja majd egymást a képernyőn. A TV2 közlése szerint Tornóczky a produceri teendői miatt nem tudta vállalni a további munkát.

"Hatkor keltem, az átalakulás miatt pedig ötkor kellett volna, ami nekem nagyon nehéz. De ami ennél sokkal fontosabb, rövidesen egy olyan produkcióban dolgozhatok majd, s olyan dolgokkal foglalkozhatok, amelyek nagyon fontosak a számomra, s nem szívesen bíztam volna másra" - nyilatkozta a Blikknek a politológiát tanult Tornóczky, aki bevallotta, hogy több téma kifejezetten hidegen hagyta, és ilyenkor nem tudott kellő érdeklődést mutatni.