Életrajzi könyv - mindössze 15 évesen

Vágólapra másolva!
A sikerhez vezető útról ír visszaemlékezést Miley Cyrus, a mindössze 15 éves tévésztár, aki a Hannah Montana című, gyerekeknek szóló sorozattal futott be Hollywoodban.
Vágólapra másolva!

A fotókkal bőségesen illusztrált memoárokat a Disney-Hyperion Books könyvkiadó jelenteti meg jövő tavasszal - hangzott el a keddi bejelentésen. A kislány - a coutryénekes Billy Ray Cyrus lánya - két éve alakítja Hannah Montana szerepét a sorozatban, amely egy kettős életet élő kamaszlányról szól: miközben otthon hétköznapi teremtés, titokban ünnepelt tiniénekes.

A Disney szerint a műsor világszerte több mint 160 milliós nézőtábort vonz. Tavaly szerveztek is egy telt házas koncertturnét Hannah Montana és Miley Cyrus: Mindkét világ legjobb dalai címmel, és az arról készült Disney-filmre is tódult a nép.

Kétség sem férhet hozzá, hogy ezek után - legalábbis marketingszempontból - mindenképpen megalapozott egy ilyen életrajzi könyv Cyrusról. Ő közleményében lelkesen fejtette ki, milyen jó lesz, ha rajongói megismerik a családjához fűződő szoros kapcsolatát és mennyire szeretné "arra ösztönözni az anyákat és a lányokat, hogy életre szóló közös élményeket szerezzenek", arról már nem is beszélve, hogy persze "a világ minden gyermeke váltsa valóra az álmait".