Fekete nők közül válogatnak

Vágólapra másolva!
Az elsősorban zenei csatornaként ismert VH1 új műsorában megkavarja kicsit a Nagy Ő formátumát: ezúttal csupa fekete nő közül válogathat egy fehér férfi.
Vágólapra másolva!

Az egyelőre még cím nélküli produkció a Nagy Ő és az ahhoz hasonló társkereső műsorok formátumát követi: egy férfi tucatnyi nő között próbálja megtalálni igaz szerelmét. A különbség csak annyi, hogy míg a hagyományos párkeresőkben jó, ha egy fekete nő akad a jelöltek közt, az új műsorban mindegyik hölgy afroamerikai lesz - a közülük válogató férfi pedig fehér.

A főszereplő saját bevallása szerint mindig is fekete nőkkel randizott, és van két gyereke is, akiknek az anyja szintén fekete. "Nagyon sok show-t néztem, a Nagy Ő-t, az Age of Love-ot, a The Rock of Love-ot, a Joe Millionaire-t. Mindegyikben van 19 vagy 20 fehér nő, és egy fekete. Majdnem úgy néz ki, mintha a feketét csak azért választanák be, hogy aztán egyből kiszavazzák" - nyilatkozott a férfi.

Ezért fogalmazódott meg benne a mostani reality ötlete, mely úgy néz ki, elnyerte a VH1 főembereinek tetszését is. Arról egyelőre nem esett szó, hogy a főhős gyerekei is szerepelnének-e a show-ban, de a férfi úgy nyilatkozott, hogy velük együtt szeretne dönteni a győztes nő kilétéről.

Még az is lehet, hogy divatba jönnek a "faji" társkeresők, tekintve, hogy a közelmúltban egy másik, némileg hasonló műsor terve is felmerült: a Who Wants To Marry a U. S. Citizen? (vagyis a Ki akar hozzámenni egy amerikai állampolgárhoz?) bevándorolókat segítene hozzá ahhoz, hogy párt találjanak maguknak az amerikai állampolgárok között.