Vágólapra másolva!
Sarah Jessica Parker valahogy nem vette jó néven, hogy a Maxim magazin olvasói a legkevésbé vonzó élő nőnek választották.
Vágólapra másolva!

"Valóban én lennék a világ legkevésbé szexi nője?" - dühöngött a Szex és New York főszereplője, mikor rákérdeztek ara, hogyan viselte a hírt, hogy a Maxim olvasóinál a lista élén végzett, ami jelen esetben nem épp dicsőség. A színésznő szerint a szavaztatás "brutális" volt, és érezte benne az érthetetlen dühöt, gonoszságot (lófejűnek is titulálták, egy Kentucky Derby-győztes állathoz hasonlítva), ugyanakkor férjét is felzaklatta az eset.

A színésznő a borzasztó kritika ellenére nem érzi magát rondának csak azért, mert egy férfimagazin olvasótáborának nem felel meg a külseje."Ugyanakkor nem bántam meg semmilyen döntésem. Vagyok, aki vagyok" - tette hozzá Sarah Jessica Parker, aki nem szeretne szilikonmellet, felpumpált ajkakat és Botox-injekciókat arca több pontjára azért, hogy jobban elfogadják.

Parkernek volt már sikeresebb periódusa, főképp a Szex és New York című sorozattal, mely 1998 és 2004 közt forgott. A négy nagyvárosi, laza nő főképp szexuális kalandjait bemutató széria nyolc Golden Globe-díjat zsebelt be, és további 36 elismerést kapott más tévés fesztiválokon.