A gyerekek díjazták kedvenceiket

Vágólapra másolva!
A hétvégén ismét kiderült, hogy mely tévéműsorokat kedvelik a legjobban a gyerekek: kiosztották a Nickelodeon Kids' Choice idei díjait.
Vágólapra másolva!

A Kids' Choice Awards idei átadóján több híresség fellépett, Harrison Ford például az új Indiana Jones-filmhez csinált kedvet a gyerekeknek - a legnagyobb őrjöngés a közönség körében azonban akkor támadt, amikor a Hannah Montaná-ból ismert Miley Cyrus, illetve a Jonas Brothers nevű tinizenekar lépett a színpadra.

A gyerekek nemcsak tévés, de filmes és zenei produkciók közül is kiválogatták kedvenceiket: a legjobb mozifilm díját az Alvin és a mókusok kapta, míg ugyanezen kategória animációs jelöltjei közül a L'ecsó került ki győztesen.

A legjobb tévéműsornak a Nickelodeonon látható Drake és Josh bizonyult, amely két homlokegyenest ellentétes személyiségű fiúról szól, akik mostohatestvérekké válnak. A realityprogramok közül az amerikai Megasztár-t, vagyis az American Idol-t kedvelték meg legjobban a gyerekek, míg a rajzfilmes alkotók közül az Avatar: Az utolsó Léghajlító stábja vihette haza a díjat.

A legjobb tévés színésznek járó elismerést a Drake és Josh-ban domborító Drake Bell kapta, párjának, vagyis a legjobb színésznőnek Miley Cyrust választották. A Hannah Montana kettős életet élő popsztárja a valóságban is énekel, sőt ebben a minőségében óriási népszerűségre tett szert, koncertjeire pillanatok alatt elkapkodják a jegyeket - nem csoda hát, hogy Cyrus megkapta a legjobb énekesnőnek járó díjat is.