Idegenekben hisz az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Folytatódik a kajaháború, azaz megy tovább - ugyanabban az időpontban - a Hal a tortán és a Vacsoracsata. A TV2 a "sztárokban", az RTL az ismeretlenekben bízik.
Vágólapra másolva!

Hétfőtől fél ötkor újra a műsoron a Vacsoracsata meg a Hal a tortán, a két nagy kereskedelmi tévé új műsora. Előbbi licenc, utóbbi praktikus lenyúlás: előbbinél áttérnek az igazi koncepcióra, utóbbinál maradnak a hazai médiaszemélyiségek. Más utat választ tehát az RTL Klub és a TV2, mivel az egyik öt, teljesen ismeretlen emberrel és főzőtudományával próbál szórakoztatni, miközben a másik úgy véli, hogy a tévéző kíváncsibb arra, hogy a tévéből és a színes lapokból ismert emberek milyen fürgén készítenek el egy rántást, hogy van-e náluk ünnepi szalvéta.

Hétfőn Till Attila a vendéglátó a TV2-n, kedden Bangó Margit, aki duettet énekel Fekete Lászlóval. Szerdán a fodrásznál, műkörmösnél otthonosabban mozgó, a konyhában nem épp kreatív Erdőhegyi Brigitta fogadja a többieket. Az ötös tagja még a metállédi, Bíró Ica és a már említett erős ember.

Forrás: [origo]

Az RTL Klub ugyanakkor visszatér az eredeti verzióhoz (melyben ismeretlen arcok kotyvasztanak valamit), így casting során kiválasztott, soha nem látott urak és hölgyek veszik át az uralmat a konyhában, a munkaidőben otthon tartózkodó nagymamák és kismamák örömére.