Vágólapra másolva!
Kyle MacLachlan elárulta egy rádióinterjúban, hogy musical készítését tervezik a Született feleségek-ből.
Vágólapra másolva!

A Született feleségek-ben Bree társát, Orson Hodge-ot játszó Kyle MacLachlan a brit Heart rádió adásában elmondta, hogy a sorozat készítője, Marc Cherry musical formájában rendezné meg a széria spin-offját, amelyet így a Broadway tűzne műsorára.

A produkcióra még várni kell, hisz Cherrynek előbb egy hétéves ciklust kell lezárnia az ABC-nél (a Született feleségek most jár a negyedik évadjánál a tengerentúlon), csak utána vághat bele a musicalbe. MacLachlan elmondása szerint az író-producer még nem árult el többet tervéről, de a színész mindenképpen jó ötletnek tartja.

Arról nem nyilatkozott, hogy ő maga is szerepelne-e a rendhagyó feldolgozásban, talányosan csak ennyit mondott: "Sosem tudhatod, végül is megtörténhet. Mindenesetre nagyobb rá az esély, mint hogy egy Twin Peaks-musicalben láss engem."

Több sorozat is előállt mostanában zenés produkcióval vagy legalábbis annak tervével: a Grace klinika stábja a sztrájk során anyagi veszteséget szenvedett kollégák érdekében fakadt dalra, a Dr. House színészei pedig régóta pedzegetik, hogy érdemes lenne egy dalbetétekkel tarkított részt készíteni az orvosi sorozathoz.