Tocsog a vérben az AXN

Vágólapra másolva!
Budapesten rengeteg villamosmegállóban plakátokkal (city light felülettel) és "nem véletlenül piros" szlogennel reklámozza krimijeit az AXN. Miről van szó pontosan?
Vágólapra másolva!

Az AXN egy kedvelt csatorna a sorozatrajongók köreiben, mivel sokszor a nagyokat is megelőzve mutatott be a közelmúltban már nagyon várt szériákat. A Lost-tal például az RTL Klub előtt villantott, az apokalipszis utáni napsütötte jövőben játszódó Jerichó-val pedig a TV2 elé kanyarodott.

Az AXN most a krimire összpontosít. A múlt héten indult a Hétköznapi nyomozók, melyben laikusok próbálnak felderíteni valós eseteket: 48 óra alatt kell kideríteni az okokat, megtalálni a gyilkos eszközt, a tettest, egyszóval fel kell göngyölíteni az ügyet.

A New York-i helyszínelők negyedik évadja is az AXN-re érkezett elsőként, szerda este tízkor tudja megcsípni az, akinek lomha a Viasat3 tempója.

A Gyilkos elmék is az AXN-en bukkant fel elsőként, legalábbis a magyar tévék közt, akkor még a módfelett suta Kriminális elmék címmel. A csatorna immár a harmadik évadot indítja, március 20-án, kedd este kezd, szintén tíztől van a képernyőn a profilozó csapat.