Gyengélkedik a piás szakács

Vágólapra másolva!
Egyik barátja éttermében esett össze Keith Floyd mesterszakács: már kiengedték ugyan a kórházból, de még nincs teljesen jól.
Vágólapra másolva!

Keith Floyd az a szakács, akit a tévénézők leginkább arról a pár üveg borról szoktak beazonosítani, amit "felhasznál" sütés-főzés közben. A magyar nézők alapvetően a Spektrum Televízióból ismerhetik, de láthattuk őt a TV Paprikán is, például a Mediterrán fieszta vagy a Dugóhúzóval Franciaországban című produkciókban, és több könyve is olvasható magyarul.

A szakács két hetet töltött kórházban, miután összesett egyik barátja éttermében. Bár hazaengedték, Floyd még mindig nagyon gyengének érzi magát. Ahogyan a szóvivője fogalmazott: "Nagyon fáradt, időre van szüksége a teljes felépüléshez". A gyengélkedő séf dél-franciaországi otthonában piheni ki magát, ígérete szerint a következő két hónapban nem vállal semmilyen munkát.

Nem ez volt egyébként az első eset, hogy rossz híreket hallunk Floyd egészségi állapotáról: tavaly augusztusban thaiföldi éttermében esett össze ugyanígy (de akkor még csak egynapos megfigyelésre tartották bent a kórházban), két évvel ezelőtt pedig gyomorfekélyt diagnosztizáltak nála az orvosok.