Nagy csomó hajjal üzennek a rajongók

Vágólapra másolva!
Különös rajongói akció indult a Cavemen című sorozat megmentéséért: a hívek a saját hajukat küldik el a műsort elkaszáló ABC-nek.
Vágólapra másolva!

A Jericho-rajongók mogyoróküldési akciója után egy hasonló, ám némileg bizarrabb ötlettel állt elő a New York-i Vulture Culture magazin szerkesztősége, hogy megmentse kedvenc sorozatát, a Cavemen-t: arra szólították fel a többi rajongót, hogy saját hajukat küldjék el az ABC vezetőjének, egy idevonatkozó üzenet ("Hair today, hair tomorrow") kíséretében.

A Cavemen egy rendhagyó sitcom, abból a fajtából, ami egy baráti társaság mindennapjait mutatja be. A "rendhagyás" itt abban mutatkozik meg, hogy a főszereplő triót nem húszas-harmincas, mindennapi gondokkal küzdő fiatalok, hanem ősemberek alkotják. A sorozat ettől függetlenül modern környezetben játszódik, hisz az alapkoncepció szerint az ősemberek integrálódtak mai társadalmunkba.

Vulture Culture

A Vulture Culture dokumentálta az akciót

A sorozat számos rossz kritikát kapott, a TV Guide magazin például a tavalyi év legnagyobb bukásai közé sorolta. Úgy látszik, az ABC vezetői sem voltak túl jó véleménnyel a műsorról, a héten közölt, 2008/2009-es évadra vonatkozó műsorrendben ugyanis már nem szerepelt a Cavemen - ezért indult a rajongói akció.