Árpa új műsora a Viasat3-on

Vágólapra másolva!
Február végétől új, saját gyártású talkshow-val jelentkezik a Viasat3. A Kölykök című műsor minden hétköznap, kora este lesz látható a csatornán. 
Vágólapra másolva!

A kereskedelmi tévék időközönként előveszik a gyerekeket, bízván abban, hogy fiatal (azaz a reklámozóknak kedves) nézőket csábítanak majd a képernyő elé: szülőket, családot tervezgető párokat, önmagukra, kortársaikra kíváncsi gyerekeket. Jó pár éve még Friderikusz jött elő a Gyerekszáj című műsorral, melyben hatalmas fotelekben gubbasztó kisiskolások beszéltek a világ nagy dolgairól, de a TV2 is "megfiatalodott" párszor: a Vásott kölykök egy nyári táborba vitte a nézőt, az Okosabb vagy, mint egy 5.-es? pedig friss emlék, noha a gyenge nézettség miatt már le is vették a műsorról.

A Viasat3 új műsorában gyerekek nyilvánítanak véleményt politikai, társadalmi, történelmi, kulturális eseményekkel és személyekkel kapcsolatban, próbára tesznek közéleti szereplőket, és a végén eldöntik, mennyire tetszett nekik az adott vendég. A talkshow-ban a gyerekek saját véleményüket, gondolataikat mondják majd el cenzúrázatlanul, görbe tükröt mutatva a társadalomnak és a mai magyar sztárvilágnak. A show-ban 5 és 10 év közötti gyerekek szerepelnek majd, a szereplőválogatás a napokban kezdődik.

A gyerekek minden adásban vendégül látnak egy-egy sztárnak hívott médiaszemélyiséget, akit műveltségi kérdésekkel és emberileg is tesztelnek, igazmondásra "kényszerítik" szerelem, pénz, szakmai élet témában, majd kendőzetlenül mondják el pozitív vagy negatív benyomásukat, véleményüket, az adott vendég jelenlétében. A show műsorvezetője Majoros Péter lesz, a producer pedig az az Árpa Attila, akinek Majka tévés karrierjét is köszönheti, mivel Árpa válogatta be 2002 nyarán a Való Világ első sorozatába.