Új szereplő Barátok közt

Vágólapra másolva!
Kedd este tűnt fel a képernyőn Kollárik Rezső, aki a Tóni szívét kapó Kristófot játssza a szappanoperában.
Vágólapra másolva!

A szappanoperák kedvelőinek meg kell szokniuk, hogy egyes karakterek eltűnnek (elfáradnak, súlytalanná válnak, vagy épp a színésznek akad jobb dolga), máskor meg új figurák bukkannak fel, természetesen homályos múlttal, és a megfelelő mennyiségű titokkal felszerelkezve.

Miután a Berényi család örökbefogadott gyermeke, Tóni életét vesztette, szívét egy másik fiúba ültették. Miklós kinyomozta, hogy ki kapta a szervet: a Kristóf nevű fiatal srác meg is jelent a Mátyás király téren, és egy ideig még biztosan marad a sorozatban. A fiú a későbbiekben alaposan felforgathatja a Berényi család egyébként is zilált napjait. A történet szerint Kristóf eredetileg nem tudja, hogy kinek a szívét kapta, de ez persze nem maradhat sokáig titokban.

Kristófot Kollárik Rezső alakítja, akire egy castingon figyeltek fel a sorozat készítői. Ezután próbafelvételre hívták, melyen végleg meggyőzte a stábot. Kollárik számára egyébként nem teljesen idegen a színészet világa, hisz négy évig járt színiiskolába, és voltak már kisebb színházi szerepei is.