Focisuli David Beckhammel

Vágólapra másolva!
David Beckham a tévében tanítja focizni Snoop Dogg gyerekeit - talán a tévénézők is elleshetnek egy-két trükköt a világhírű focistától.
Vágólapra másolva!

Bizonyára akadnak nézők, akik még emlékeznek Rózsa György labdaiskoláira (Kosársuli, Pingpongsuli stb.), melyek egyik darabja volt a Focisuli. Ebben az 1964-es, bronzérmes Eb-csapat két tagja, dr. Fenyvesi Máté és Göröcs János mutatta be a labdarúgás trükkjeit, technikáit.

Kicsit modernebb köntösben, most David Beckham tart speciális focisulit - méghozzá Snoop Dogg gyerekeinek. Az oktatást az ismert rapper valóságshow-jának, a Snoop Dogg's Father Hood-nak a keretében ejti meg a labdarúgás mestere, aki jelenleg Los Angelesben él feleségével.

"Csuda klassz volt a gyerekeimmel, remekül érezték magukat, amikor David megtanította nekik, hogyan kell tökéletes gólt lőni" - mondta Snoop Dogg Beckham szerepléséről. A rapper maga is nagy futballrajongó, így már korábban sikerült ismeretséget kötnie Beckhammel, akit aztán meg is hívott show-jába.

Gyerekeinek (a tizenhárom és tízéves fiúknak, illetve a nyolcéves kislánynak) nagy örömet szerzett a futballsztár látogatásával - mellesleg a nézőket is szórakoztathatja Beckham látványos labdajátéka, melyet ezúttal a pályán kívül csodálhatunk meg. Az ominózus epizód január 20-án kerül képernyőre az Egyesült Államokban.