Új arc az RTL-es Híradóban

Vágólapra másolva!
Boros Krisztina nem teljesen ismeretlen (Házon kívül), de most új feladatot kapott, ma debütált a reggeli Híradó-ban, amit élőben vezetett végig.
Vágólapra másolva!

"Kumin Viktória és Alföldi Zoltán szabadságon vannak, ezért kellett valaki, aki beugrik helyettük egy-egy alkalommal a héten. Nagy kihívás ez nekem, bár már van gyakorlatom műsorvezetésben. Egy másik csatornán parlamenti üléseket közvetítettem, az komoly lecke volt, mert a házelnök rendszeresen késett, így azt az időt végig kellett beszélnem. Az RTL Klub Híradó-jában többször jelentkeztem be élőben, és sokat tanultam a Házon kívül adásaiból is" - mondta a Netbulvárnak.

Az újdonsült híradós elmondta, nem volt könnyű számára a reggel, mert egész éjjel alig aludt. Végül négykor csörgött az órája, negyed hatra be kellett érnie a stúdióba. "Az adás első két percében nagyon izgultam, de aztán belejöttem. A végére pedig kifejezetten élveztem, igaz, el is fáradtam egy picit" - tette hozzá Boros Kriszta, aki sok segítséget és tanácsot kapott kollégáitól.