Villámgyors tévés kasza

Vágólapra másolva!
Megvan a 2007-2008-as amerikai tévés szezon első nagy halottja: a Viva Laughlin két epizódnyi türelmet kapott, majd a kínos haláltusa helyett inkább lekapta a képernyőről a CBS.
Vágólapra másolva!

Mint korábban már megírtuk, az újonnan induló sorozatok pusztán harmada ünnepelheti meg első születésnapját, általában tízből három kap megrendelést a második évadra. Így sok színész, stábtag eleve felkészül arra, hogy munkája az adott produkcióban csak ideiglenes, és pár hónap után új arcokkal dolgozik majd - ha hívják.

Most a CBS tűnt némiképp türelmetlennek, mert nem akarta tovább rombolni főműsoridős nézettségét a második epizóddal már katasztrófálisan teljesítő Viva Laughlin-nal, írja a hollywoodreporter.com. A zenés sorozat nagyon erős felvezetőt kapott pedig, A helyszínelők után következett, de a CSI-nézők kis százalékát tudta csak megtartani, ráadásul a sok nótaszóval fűszerezett újonc nézettsége a műsor alatt is folyamatosan esett.

A Viva Blackpool című angol sorozat amerikai feldolgozása tehát nemhogy egy fél évadig, még a harmadik levetített részig sem jutott. A CBS még betol egy CSI-t a dalolászós sorozat helyére, majd november 4-től jön a The amazing race - a kedvelt reality már a 12. szériával jelentkezik az USA-ban.