Iglesias követi Lolát

Vágólapra másolva!
Nem ritka, hogy popsztárok tűnnek fel egy-egy tévésorozatban, főképp azért, hogy reklámozzák új lemezüket, vagy kipróbálják, megélnének-e szappanoperában, ha már senki nem venne jegyet koncertjeikre.
Vágólapra másolva!

Egy-két éve még a nem különösebben jó hangú, de bizonyra kedves Lola tűnt fel a Barátok közt-ben, ahol nem kapott túl nehéz szerepet: önmagát kellett alakítania. Az énekesnő menedzsere jót lépett ezzel, mert a kétmilliós nézettségű szappanopera megadta a kellő löketet, védence pedig azóta gyakori vendég mindenféle hazai tévéshow-ban.

Természetesen külföldön egy-egy zenei előadó tévéműsorban, heti sorozatokban és szappanoperákban való szerepeltetése nem pusztán a zenész, énekes imázsán és lemezeladási statisztikáin tud javítani, hanem egy-egy rész nézettségét is megdobhatja, ha elég nagy név kerül képernyőre. Szerepelt már így telenovellában Julio Iglesias, Shakira, de George Michael is felbukkant szappanoperában, sőt, Madonnáról is cikkeztek, hogy forgatna a Kés/Alatt stábjával.

Ezúttal a 32 éves Enrique Iglesias tűnik fel egy sorozatban, a The Young and the Restless-ben, CBs-en, és nem is titkolja, mi vitte őt arra: az egyik novemberi epizódban egy dalt énekel el az új cédéjéről, tagadhatatlanul promóciós céllal.

Julio Iglesias fia nem most kezdett tévézni, szerepelt már a How I Met Your Mother-ben és a Two and a Half Men-benszámtalan tévéshow mellett, olvasható a television.aol.com oldalán. Az énekes jelezte, hogy érdekli őt komolyabban is a színészmesterség. "Szeretem a szituációs komédiákat. Egészen más munka, mint amit a hétköznapokban csinálok. Kis szerepekben bízom, így tudok tanulni közben" - magyarázta.