Russell Crowe valóságshow-t készít

Vágólapra másolva!
Russell Crowe Ausztráliában már futó realityje átkerül Amerikába is: a színész saját rögbicsapatának mindennapjait örökíti meg.
Vágólapra másolva!

A többek között a Gladiátor és az Egy csodálatos elme főszereplőjeként ismert Russell Crowe nem csak színészként, de sportmenedzserként is megállja a helyét: Peter Holmes üzletemberrel együtt Ausztrália egyik legpatinásabb rögbiklubjának a tulajdonosa. A hagyományosan a munkásosztály által működtetett South Sydney Rabbitohst a megszűnés veszélye fenyegette, amikor Crowe és üzlettársa felvásárolta a csapatot.

A két férfi aztán helyrerakta a Rabbitohst, így újra régi formájában szerepelhet a bajnokságon. A hatrészes valóságshow egy jubileumi eseményt dokumentál, azt mutatja be, hogy a csapat miként készül a 100. idényére. A South Side Story címet kapott műsor már fut az ausztrál ABC csatornán - az Egyesült Államokban a Versus nevű kábeladón debütál, a tervek szerint október 10-én.

A csatorna sok jelentős sporteseményt közvetít, többek között az NHL-nek nevezett jégkorong-liga küzdelmeit, valamint a Tour de France-ot, így profiljába bőven belefér Crowe "sportos" valóságshow-ja. Az adó egyik alelnöke, Marty Ehrlich úgy nyilatkozott, hogy "egyszerűen nem tudták kihagyni" a realityt, mert a csapat csúcs- és mélypontjai rendkívüli izgalmat nyújtanak - szerinte megírni sem lehetett volna jobban, amit az élet produkált.

Mindössze a címet változtatták meg, hisz az abban eredetileg szereplő déli part mást jelent az amerikaiaknak, mint az ausztráloknak. A rögbicsapat kalandjait így South Sydney Story címmel sugározza a Versus.