Amit a Viasat 3 eddig titkolt

Vágólapra másolva!
Ma este két látványos sorozat startol a csatornán: a lehetetlent nem ismerő paparazzókról, a gyilkos bulvárról, egy elszánt szerkesztőségről szóló Dirt még bárki számára fogyasztható (bár medencés szex itt is lesz), az este 11-re csúszott Dexter viszont véres és kegyetlen, ugyanakkor humoros és rendkívül fordulatos: egy csemege. Lesz Jóbarátok, jön Veronica Mars a második évaddal, és Michael Douglas is felbukkan, jócskán megfiatalodva.
Vágólapra másolva!

Ma este tízkor kezdődik a Dirt - A hetilap, ebben a Jóbarátok Monicája, Courteney Cox látható főszerepben, amint egy minden szennyes, mocskos dologra kíváncsi bulvárhetilap főnökét alakítja, meggyőző hitelességgel - idő előtt láttuk az első részt, rendben van. Utána jön a Dexter, 11-kor került adásba, ami az egypercnyi adásidőre eső pszichopata gyilkosok számát és a szanaszét fröccsenő vér mennyiségét tekintve nem is különösebben meglepő. Persze a magyar bemutató előtt láttuk, ajánljuk, remek darab, és a 18-as karika is megérdemelt. Bővebben itt írtunk róla.

A csatorna a Jóbarátok ismétlésétől reméli az esti nyolcas sávban a nézettség növekedését: jövő hétfőtől minden este Chandler, Rachel és Joey a képernyőn. A szitkom műfaját szinte átformáló, tíz évadot megírt sorozat sokak kedvence, bár a spin-off, a Joey már korántsem ért el olyan sikereket, mint a hatos csapat együtt.

A pálmák árnyéka (Hidden Palms) szeptember 8-án kezd a csatornán: ez a sorozat elég friss, nyáron mutatták be az USA-ban is. Sokak kedvence, a csinos Veronica Mars is visszatér aznap, a második évaddal, ahogy Will és Grace is feltűnnek, a nyolcadik menettel.

Szeptember 10-től ismétli a Viasat a San Francisco utcáin-t. Ez 1972 és 1977 közt futott, azaz öt évadot élt meg (23-26 részes évadokról van szó). Karl Malden játszotta Mike Stone-t, a fiatal Michael Douglas pedig Steve Kellerként jeleskedett az itthon is látott sorozatban: talán nincs is olyan harminc fölött magyar tévéző, aki ne látott volna belőle pár darabot azokban az időkben, mikor még nem volt se internet, se sok tévécsatorna. Ugyanezen a napon indul a Nash Bridges újabb évadja.

17-én rajtol a Jake meg a dagi című krimisorozat, amely a nyolcvanas években kezdődött, így hasonló benne az emberek sérója meg ruházata, mint az 1980-ban startolt Magnum-ban: ez utóbbi a hatodik évaddal jön a csatornára. 22-én láthatják a nézők a Hannah Montana első részét, erről bővebben írtunk a napokban: itt olvasható. Ugyanezen a napon a H2O Sellőmesék is rajtot vesz. Lesz még a Viasaton egy dokumentumsorozat, Az igazi helyszínelők címmel (kezdés szeptember 22-én), jön majd 23-án a Degrass gimi, illetve a Flipper második évadja, szeptember 29-én, és lesz reality - de erről később.