Ágica jön, és követeli a pénzed

Vágólapra másolva!
A VIVA szíves közlése szerint két héttel öngyilkossági kísérlete után újra képernyőn lesz a Virítom című műsor dominája, Ágica.
Vágólapra másolva!

Másfél hete sokat foglalkoztak a színes lapok a Virítom című betelefonálós tévéműsor vezetője, Szögeczki Ágnes öngyilkossági kísérletével. Mivel az öngyilkosságot elkövető személyek a legtöbbször nemcsak egy, hanem egyszerre több lelki zavartól is szenvednek, szorongás, alkoholizmus, személyiségzavar, drog, depresszió is szerepelhet az ilyen történetekben. Komolyan kell venni az ilyen eseteket, még akkor is, ha erős a gyanú arra, hogy a sikertelen öngyilkossági kísérletek célja gyakran csak a figyelemfelkelés, így Kelemen Anna médiaszemélyiség esete is hasonló a volt a közelmúltban.

"Ágica a VIVA Interaktív-jában vallott először nyilvánosan arról, miért is akarta eldobni magától életét. Tettét volt szerelme, Herczegfalvi Zoltán futballista viselkedésével indokolta. A lány azóta családja és barátai támogatását élvezi, akik a drámai eseményeket követően mindvégig mellette voltak. Ágicának ez olyan erőt adott, hogy mostanra kész szembenézni a mindennapos kihívásokkal, immár önállóan. Félretéve minden gondját, ezen a héten csütörtökön ismét munkába áll. Az érte aggódók csütörtökön, pénteken és vasárnap is találkozhatnak vele a VIVA Tv képernyőjén, a Virítom című műsorban" - áll a csatorna közleményében, tehát visszaér az éjszakai képernyőre a hol dühös, kiabáló dominát, hol duzzogó nővérkét, hol lelkes barátnőt alakító egykori villalakó, azzal a céllal, hogy minél több nézőt rávegyen arra, hogy rakja sorba az alábbi, nem túlságosan összekevert betűhalmazt: fagylatl.