Vágólapra másolva!
A Született feleségek következő évadjában egy meleg pár költözik a Lila Akác közbe, hogy további sötét titkokat vigyen a sztoriba.
Vágólapra másolva!

Marc Cherry, a Született feleségek atyaúristene azt tervezi, hogy egy meleg párt költöztet a kis utcába, hogy újabb fordulatokat hozzon a történetbe. Az újonnan jöttek közül az egyik férfi különösen rossz kapcsolatban lesz Susannal (Teri Hatcher), annak ellenére, hogy a Lila Akác köz bohóca, a kissé szerencsétlen, csetlő-botló nő megpróbál politikailag abszolút korrekt lenni. Miközben kimutatja, hogy ő milyen nyitott és szabadelvű, meg is romlik a kapcsolat - utána meg kezdődhet a csetepaté a Wisteria Lane-en található, korábbi Applewhite-házba költözött homoszexuális párral.

A negyedik évad szeptemberben indul az USA-ban. Marc Cherry elmondta, hogy a sztorit részben saját életéből vette, de azt is hozzátette, hogy még javában írják a szövegeket, a sztorit, így korai színészeken gondolkodni. A három Golden Globe-díjat bezsebelt, világszerte kedvelt sorozatba bekerülni azonban nem kis szó, így a nem éppen tizedrangú mellékszerepekért alighanem sokan állnak majd sorba.

A contactmusic.com úgy tudja, hogy Robbie Williams és David Beckham is esélyes a szerepre - ők kétségkívül főnyereményt jelentenének, erősen megdobnák a nézettséget. "David és Robbie tökéletesek lenének a szerepre" - kommentálta Cherry, azaz rajta nem múlik a dolog.