Vágólapra másolva!
Szórakoztató körutat szervez a Magyar Televízió, melynek keretében az ország négy pontján tűnnek fel munkatársai. 
Vágólapra másolva!

Négy helyszínen, gyerekek és felnőttek számára is élvezhető programokkal készül a Magyar Televízió, hogy ezzel is közelebb hozza műsoraihoz a közönséget.

A körút első állomása Szegeden lesz, ahol június 30-án már délelőtt 10 órától a Krately Duó nevű bohócpáros várja a gyerekeket az Árpád téren. A sok meglepetést tartogató zenés-táncos élő szórakoztató műsor után az MTV a Csináljuk a fesztivált! című sorozat 21 adásának legemlékezetesebb pillanatait idézi fel.

A Korda György és Harsányi Levente vezette slágerkereső egyébként ma, június 29-én ér a végéhez, a döntőt 20.10-től, élőben közvetíti az m1. Kiderül tehát, hogy melyik magyar dalt szereti legjobban a nagyközönség.

Az országjáró körút második állomásaként július 7-én Pécsett, a Szent István téren felállított MTV Színpadon a kertészeti könyveiről is ismert műsorvezető, Radványi Dorottya várja egész nap az érdeklődőket.

Július 14-én a budapesti Kossuth téren az immár hagyományos Tér-Film-Zene Fesztiválhoz kapcsolódik a Magyar Televízió körútja.

Július 28-án a győri Széchenyi téren zárja országjáró körútját a nemzeti főadó, ahol Gundel Takács Gábor ígér szórakoztató kikapcsolódást az érdeklődőknek.