Pálffy megelőzte Erős Antóniát

Vágólapra másolva!
A közszolgálati tévés Pálffy Istvánt és az RTL klubos Erős Antóniát választották legkedveltebb hírműsor-vezetőjüknek 2007-ben a tévénézők. Ez derült ki a UPC megrendelésére készült idei átfogó, pán-európai televíziós felmérés hazai vizsgálati eredményeiből.
Vágólapra másolva!

A 13 országban, hatezer család megkérdezésével készült vizsgálat során többek között felmérték, hogy az egyes országokban kik a legnépszerűbb televíziós hírműsorvezetők.

Magyarországon az RTL klubos Erős Antónia és a köztévés Pálffy István az elmúlt három évben (2005-ben, 2006-ban és 2007-ben) minden alkalommal a népszerűségi lista legelejére került. Fej fej melletti eredménnyel, de mindeddig a kereskedelmi tévé híradós műsorvezetőnője kapta a legtöbb pontot; idén azonban az MTV-s Pálffy István megelőzte.

A felmérés részletes adatai szerint, miközben Erős Antónia az 50 év alatti nézők körében mindegyik korcsoportban egyenletes népszerűségnek örvendhet, Pálffy István elsősorban az 50 év felettiek körében szerzett kimagasló arányú elismerést, és ezzel összességében több pontot tudott gyűjteni.

A népszerűségi lista első felében őket - kevéssel lemaradva - Erős Antónia műsorvezetőpárja, a szintén RTL-es Szellő István követi, majd a TV2 műsorvezetői, Bárdos András és Máté Krisztina következnek.