Bartha Sylvia újra képernyőn

Vágólapra másolva!
Visszatér a képernyőre - több év pihenő után - a hazai kereskedelmi tévék egyik gyakran látott arca, Bartha Sylvia.
Vágólapra másolva!

Bartha Sylvia a magyar kereskedelmi televíziózás első éveiben gyakran volt képernyőn, a TV2-n a várható időjárásról informálta a nézőket, az RTL Klubon sztármagazint vezetett, és jó négy évvel ezelőtt eltűnt, szülési szabadságra ment.

Mint az [origo]-nak elmondta, az RTL Klub már korábban is kereste, de a közel négyéves és a másfél éves gyerek miatt nem akart rendszeres képernyős jelenlétet, nem kívánt hosszabb időre elszakadni a családtól. "Ez most egy egyszeri felkérés, egy adásra, örömmel vállaltam, mert nem kell heti több napot távolt tölteni a gyerekektől. A műsor a leggazdagabb magyarokról összeállított 150-es lista alapján készült, riportok, összeállítások lesznek benne, a világ leggazdagabb embereinek portréjával. Egyórás műsor lesz, december 17-én, este" - mesélte.

A volt képernyős elmondta, hogy boldogan töltötte a négy évet, nem hiányzott neki a kamera, a stúdió, és az sem, hogy minden pillanatban felismerje és megállítsa valaki az utcán. "Jól esett kiszakadni ebből a pörgésből, és most jó visszatérni egy színvonalas produkcióba. A család meg igencsak várt vissza, és nagyon feldobottan értem haza" - tette hozzá.