Új, kőkemény nő a Lostban

Vágólapra másolva!
Ha így folytatódik, egy idő után a repülőgép-katasztrófa túlélői nem fognak elférni a lakatlannak induló szigeten: újabb szereplő érkezik.
Vágólapra másolva!

Eleinte úgy tűnt, hogy egy lakatlan szigetre kerültek a Sydneyből indult, szerencsétlen módon felrobbant és kettétört repülőgép azon utasai, akik túlélték a katasztrófát, de idővel fel-feltűntek újabb arcok, és immár nagyszerű memória kell ahhoz, hogy valaki kapásból felsorolja, hány főbb karakter lézeng fel-alá a napsütötte tengerparton.

Az új igazolás Zoe Bell, aki több részen át szerepel majd a - néha követhetetlennek tűnő sztori ellenére is kiváló - Lost-ban, egy Regina nevű nőt alakít majd, aki jól bánik a fegyverrel, és nem épp egy mimóza. Szó mi szó, kemény asszony, korábban testdublőrként dolgozott akciófilmekben (Kill Bill 1-2, Death Proof) és sorozatokban, sok Xena-t is forgatott, Lucy Lawless testeként. Képek róla itt.

A Lost-hoz kapcsolódó hír még, hogy ittas vezetésen kapták Daniel Dae Kimet, aki a koreai férfikaraktert játssza a sorozatban. Csütörtök hajnalban bukott le, mikor pityókásan vezetett, és ezzel már a harmadik olyan Lost-színész, akit alkoholos állapotban szednek ki kocsijából a hawaii rendőrök - úgy tűnik, benne van a szerződésükben, hogy csak öt koktél után szállhatnak a volán mögé, hogy a lapokban rendszeresen legyenek hírek a szériáról.

Nem jó ómen, hogy két korábbi szabálysértőt (Ana-Lucia, Libby) le is lőttek a sorozatban, rögvest egymás után, de a valóságban Michelle Rodriguez és Cynthia Watros is magkapták a büntetésüket. A nem könnyen megjegyezhető névvel bíró Adewale Akinnuoye Agbaje (azaz Mr. Eko) volt a harmadik problémás ember (közúti szabálysértés, engedetlenség és jogosítvány nélküli vezetés), de az ő karaktere sem él már a Lost-ban.