Riogatnak az Odaát démonjai

Vágólapra másolva!
Október 19-én, pénteken tér vissza az Odaát, a két jóképű fickóval, akik epizódonként legkevesebb egy negyedrangú démonnal, egy leányiskolát riogató zombival és pár kósza szellemmel végeznek. Nézz sok friss képet!
Vágólapra másolva!

Október 19-én este, a Lost után után tér vissza az RTL Klubra az Odaát, a démonvadász, szellemölő fivérekkel.

A néha ugyan kiszámítható végű, de mégis kalandos és ötletes, látványos, gyakran városi legendákra építő sorozat első évadja már lement a csatornán, és a fiatal célközönség aggódva figyelhette a sejtelmes, kiszámíthatatlan közeljövőt, a misztikus Odaát után kutatva: elindult az RTL-en az amerikai sorozatok közül új évaddal a Lost, a Miami helyszínelők, A szökés, a Vészhelyzet, a Grace klinika, a Gyilkos elmék, A főnök, de sehol nem voltak a túlvilági lényeket módszeres alapossággal likvidáló fivérek, üres volt a sötét sikátor, nem moccant árny a temetőben, még a hullaházban sem nyikorgott az ajtó.

Bő két hét múlva visszatér hát Sam és Dean Winchester (Jared Padalecki, Jensen Ackles), hogy megszabadítsa az Egyesült Államokat a szellemvilág által kiokádott démonoktól, különféle rémisztő jelenésektől. A rajongók 2007 májusában már fellélegezhettek, mert ekkor kiderült, hogy kap folytatást a sorozat, azaz lesz harmadik évad az USA-ban, idén ősztől.

Forrás: [origo]

Itthon még csak a második évad jön, de legalább olyan jónak ígérkezik, mint az első: ha haloványt sztorikkal próbálkozott volna a gyártócsapat, az harmatos nézettségben manifesztálódott volna "odaát" is.