Örülnek Osbourne-ék hívei

Vágólapra másolva!
Ozzy és Sharon Osbourne árverésen válik meg három háza fölösleges kacatjaitól november 30-án Los Angelesben.
Vágólapra másolva!

Olyan relikviák is kalapács alá kerülnek a malibui, Beverly Hills-i és angliai otthonukból, amelyek feltehetően sokat érnek majd MTV-beli valóságshow-juk közönségének. Többek között az Osbourne fiú, Jack fekete bőrágya és egy vaskereszt is az aukciós tárgyak között lesz, amelyek a The Osbournes című sorozat számos epizódjában szerepeltek.

Míg a szerdán 55. születésnapját ünneplő Sharon Osbourne repes az örömtől, hogy végre megszabadulhat a sok limlomtól, Ozzy nem osztja neje lelkesedését: közleményében kijelentette, hogy igazán nem tudja, miért kell mindent eladniuk, mikor ő minden darabhoz ragaszkodik. Az aukció napján egyébként Los Angelesben ad koncertet. Az árverésre a Beverly Hills-i Gibson Guitar Showroomban kerül sor, s a bevétel egy részét a Sharon Osbourne vastagbélrák-alapítvány számlájára utalják át.

November 5-én a londoni O2 Arénában is közszemlére teszik majd a legnagyobb érdeklődésre számot tartó tárgyakat, amelyekre a többiekkel együtt személyesen, telefonon, illetve interneten lehet licitálni az árverés napján.