Lost: újraélni a katasztrófát

Vágólapra másolva!
Az igazán sikeres sorozatok hamar megjelennek játék formájában, most például a The Sims kedvelői irányíthatnak néhány figurát egy (többé-kevésbé) lakatlan szigeten.
Vágólapra másolva!

A Sims 2: Castaway rövidesen megjelenik a számítógépes játékok és a Lost - Eltűntek híveinek örömére. Természetesen a cél a túlélés, egy repülőgép-katasztrófa után. Az események színhelye sem meglepetés, egy jobbára kihalt, trópusi szigeten kell mindent előteremtenie a maroknyi népességnek.

A feladatok közt szerepel a tengerpartok, lagúnák, fennsíkok, vulkanikus hegyek, barlangok felfedezése, persze a vadon burjánzó dzsungel alapos átkutatása sem maradhat el. A túlélők házikót építenek, bútorokat farigcsálnak, ruhát próbálnak készíteni maguknak, miközben igyekeznek nem éhen halni: halat kell fogniuk, növényt kell termeszteni, csapdákat kell állítani nagyobb vadaknak, gyümölcsöt kell szedni. Néha persze előkerülnek rejtélyes üzenetek, kincses térképek, ezeken agyalhat a játékos, miközben épp a halálsikolyokat hallató, rémülten menekülő, kedvenc karakterét kergeti egy borzalmas rém a titkokkal teli, buja őserdő mélyén.

Sok kép a következő oldalon!