Kirúgták a Szökés jó nőjét

Vágólapra másolva!
Kipenderítették a stábból Sarah Wayne Calliest, aki a csillagszemű főszereplő nőjét, dr. Sara Tancredit alakítja (alakította) a sorozatban.
Vágólapra másolva!

"Nem volt más lehetőségem. Szomorú vagyok, de ez az élet rendje. Mikor befejeztük a második évadot, azt hittem, hogy folytatom, de végül ez lett a vége egy szép kalandnak" - magyarázta a napokban.

A színésznő rendkívül elkedvetlenedett a döntés hallatán, mert nem ő akart kiszállni a sorozatból (ezt a szerződések szerint nem is tehetné meg, csak egy nagyobb vagyon kifizetése vagy hosszabb per után), hanem egyszerűen kiírták őt a sztoriból, ami némiképp meglepő lehet a szériát követőknek, mivel a főszereplő nőjéről van szó. Mint elmondta, roppant csalódott, és a társak vigasza sem sokat segített. "Mindenki odajött, és sajnálkoztak, hogy ez egy rossz hír. Mindenki hozzátette, hogy imádtak velem dolgozni, és szeretnének még együtt forgatni a jövőben is" - emlékezett Sarah Wayne Callies.

Wenthworth Millerre váltva elárulta, hogy igencsak hiányozni fog neki a közös munka. "Ő egy igazi úriember, varázslatos személy. Sokat tanultam tőle. Meg kell vallanom, hogy egy ilyen sorozatban, mint a Prison Break, bárki eltűnhet, egyedül Wenthworth nem. Amikor megkaptam a szerepet, azt hittem, hogy egy évre szól csak. Végeredményben boldog lehetek, hogy két évad lett" - tűnődött a színésznő, aki most új feladatok után néz, és nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egyszer még visszatérjen a sittes fiúk közé.