Csillag születik: Fábry is beszáll

Vágólapra másolva!
Megvan a néhány hét múlva induló nagyszabású tehetségkutató verseny zsűrijének névsora. Nézz sok képet!
Vágólapra másolva!

Fábry Sándort aligha kell bemutatni a tévézőknek, de ő nem csak humorista, hanem korábban dramaturgként is dolgozott számos filmen (Megint tanú, Sose halunk meg). Falusi Mariann 1983-ban jazz kategóriában Ki mit tud?-ot nyert. A tehetségkutató sorsfordító volt számára, hiszen ezután hagyta félbe ígéretes operaénekesnői karrierjét és indult el egy másik úton.

Náray Tamás divattervező, stílusszakértő, magyar hírességekre álmodott merész ruhákat, így közelről ismeri a színpadok világát. A versenyzők ruhái is az ő szalonjában készülnek. Keleti Andrea pedig táncművész, és már végigélte a pontozásos zsűrizés izgalmát, profi táncosként és a Szombat esti láz versenyzőjeként is. Ez utóbbit meg is nyerte, Csonka András párjaként. Többszörös bajnok, számtalan rangos külföldi versenyen szerepelt kiváló eredménnyel. A versenyzők színpadi megjelenését, jelenlétét és mozgását fogja elsősorban figyelni, legyen az artista produkció, ének vagy tánc.

Mindannyian ismerik egymást, Náray Tamás és Falusi Mariann ismeretsége több mint két évtizedre nyúlik vissza, ahogy Fábry és a Padödö énekesnője sem most találkoztak először.