Potenciális gyilkost leplezett le egy show

Vágólapra másolva!
A Nothing but the Truth című tévéshow-t törlik Kolumbiában, miután egy nő a fődíjért bevallotta, hogy felbérelt valakit a férje megölésére. 
Vágólapra másolva!

A "vetélkedőben" a jelentkezőket hazugságvizsgáló gépre kötik, és úgy tesznek fel nekik kínosabbnál kínosabb kérdéseket, a családjuk és tévénézők milliói előtt. A gép az elején ugyan eléggé személytelen dolgokra kíváncsi, de a vége felé olyan kérdések is elhangozhatnak, hogy a versenyző megcsalta-e már a házastársát vagy hogy jobban szereti-e egyik gyerekét a másiknál -, aki mind a 21 kérdésre becsülettel válaszol, annak busás pénzjutalom üti a markát.

A kolumbiai eredetiben a játékosok a drogfogyasztástól kezdve a prostitúcióig szinte minden témában vallottak már magukra, a hab azonban csak az elmúlt adásban került a tortára: egy Rosa Maria Solano nevű nő elárulta, hogy felbérelt egy nehézfiút a férje megölésére. Szerencsére az ügylet meghiúsult, mert a bérgyilkos figyelmeztette a férjet, aki még időben lelépett. "Isten megmentett engem" - mondta a nő, majd átvette a 25 ezer dollárt, ami a vallomásért járt neki.

A jogi következményektől tartva, a gyártó Caracol Television azonnal levette a show-t a műsorról. A világ más részen ettől függetlenül még elindulhat a produkció, mint arról az ötletgazda, Howard Schulz tájékoztatta a médiát: az Egyesült Államokban a Fox vette meg a műsort, de a közeljövőben Európa több országában (Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban) és Ausztráliában is megjelenhet a Nothing but the Truth.