Vágólapra másolva!
Összesen 43 hazai és külföldi szakmai díjat kaptak 2006-ban a Magyar Televízió munkatársai.
Vágólapra másolva!

A 2007-ben 50 éves fennállását ünneplő Magyar Televízió díjak tekintetében jó évet zárt. A Lévai Balázs fémjelezte Bestseller és Dob+Basszus című műsor alkotói a Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztiválon arattak sikert, itt az MTV bezsebelt még öt díjat. Benda László munkásságát az Év újságírója díjjal ismerték el a XI. nemzetközi médiafesztiválon, a Külpolitikai Szerkesztőség pedig a Geopolitikai Tanácstól kapott oklevelet.

Juszt László, A tévé ügyvédje című heti jogi magazin szerkesztő-műsorvezetője Déri János díjat kapott, Vitray Tamást életműdíjjal jutalmazta a Magyar Sportújságírók Szövetsége, Rózsa György 40 éves televíziós pályafutásáért a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét kapta. A 63 éves korában elhunyt egykori tévésnek, Gyulai Istvánnak posztumusz állami kitüntetést adományozott a köztársasági elnök. Czigány György és Osskó Judit a tekintélyes Prima Primissima díjakból részesült. A Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztjét Sipos Pál művelődési és kulturális főszerkesztő A nagy könyv produkcióban végzett tevékenységéért kapta meg.

2006-ban az MTV stábjai tudósítottak a torinói Téli Olimpiáról, az Öttusa Európa-bajnokságról, az Úszó Európa-bajnokságról, a szegedi Kaja-kenu világbajnokságról. Munkájukat több hazai és nemzetközi fórumon elismerték.