Ismert arcokkal erősít az Ötös csatorna

Vágólapra másolva!
Karafiáth Orsolya, Vincze Lilla, az Animal Cannibals és Nóci mellett volt RTL-es villalakók és pornós lányok vezetnek műsort az Ötös csatornán - van sok képünk is róluk. A tévé adása már 460 ezer háztartásban fogható, de többre vágynak.
Vágólapra másolva!

Benyovszky Réka, a csatorna programigazgatója az [origo]-nak elmondta, hogy az Ötös csatorna áprilisban indult, és most négy új műsorral rajtol az őszi műsorstruktúra. A Pest megyében, Pécsett vagy például Miskolcon is látható tévé 460 ezer háztartásban fogható elsőre, de céljuk, hogy hamar megduplázzák a lehetséges nézőszámot.

A Fehérvári úton működő tévécsatornánál mintegy ötvenen dolgoznak, egy magánbefektetői csoport áll mögötte. Bár a kereskedelmi csatornáknak minimum tízszázaléknyi adásidőben közszolgálati témákkal kell foglalkozniuk, az Ötös ennél többet vállalt: mostanság a műsoridő szűk harmadában adnak ilyesféle témákat, programajánlókat, információkat, miközben megpróbálnak tökéletesen politikamentesek maradni. Ennek megfelelően klasszikus esti híradó nincs is a csatornán.

A napokban négy új műsor rajtol az Ötösön, meglehetősen változatos témákat érintve. Karafiáth Orsolya költő, publicista, műfordító a K. O. - Kulturális orgia című műsor házigazdája lesz, ebben kortárs képzőművészek, rendezők, színészek mutatkoznak be. "Mivel ő meglehetősen aktív a hazai művészvilágban, izgalmas adásokat várunk. Orsolya pedig abszolút beleviszi személyiségét a műsorba" - dicsérte őt Benyovszky.

"Orgia ugyan nem lesz, de sikamlós témákat érint majd három, a pornóiparból ismert nő, Mészáros Dóra, Tera Bond és Judy Nero: ők szombat éjjelenként jelentkeznek majd a Forró éjszakák-kal" - tette hozzá.

Műsorvezetőként tűnik fel a csatornán Vincze Lilla énekesnő és énektanár, aki még 1986-ban tűnt fel a Napoleon Boulevarddal, az Interpop fesztiválon. Persze marad a zenénél, tízrészes műsor a Retro Pop címet viseli, ebből a közepes logikai készséggel rendelkező olvasók ki is találhatják, hogy olyan vendégekkel diskurál majd, mint Takáts Tamás vagy a Bikini és a Piramis tagjai.

Lesz még ezenfelül péntekenként egy zenés műsor, egyfajta reality: egész nyáron kamerákkal követték az Animal Cannibals országjáró turnéját, és erről készült egy tízszer húszperces roadmovie, koncertjelenetekkel, színpad mögötti ökörködésekkel, sikítozó lányokkal és autogramkérő nagymamival: ha lepergett, jönnek a Fresh-lányok.

A csatornánál korábban már vezettek műsort más tévéken látott médiaszemélyiségek: nagyon erős a felhozatal a Való Világ egykori csapatából, mert itt kötött ki Tóth Györgyi, a VV1 szereplője, Elvis, a VV2 tetovált figurája, vagy Nóci, aki az első két VV-széria alatt a BeleValóVilág című esti összeállítást vezette.