Csomor Csilla visszatér

Vágólapra másolva!
Újra az RTL képernyőjén lesz látható Csomor Csilla, de ezúttal nem aggodalmas tekintettel a világba néző, frusztrált anyát formál meg a Barátok közt-ben, hanem műsort vezet.
Vágólapra másolva!

Csomor Csilla pár hónappal ezelőtt hagyta ott a kétmilliós nézettséggel büszkélkedhető szappanoperát, egyik magyarázat szerint azért, mert nő helyett anyát kellett alakítania hosszú éveken keresztül, ő pedig elfáradt ebben a szerepben. Most újra az RTL-en lesz látható, öt reggelen át, napi egy órában, a Csak csajok-ban adhatja valódi önmagát.

A színésznő 1988-ban végzett a Színház és Filmművészeti Főiskolán. Előbb a győri Kisfaludy Síznház tagja volt, 1992-ben pedig a Nemzeti Színházra váltott. 2000 óta a Pesti Magyar Színházban szerepel jobbára, rengeteg prózai és zenés darabban láthatták a nézők. A Barátok közt indulásakor is ott volt, 1998-tól Berényi Zsuzsaként ismerhette őt a tévéző.

Az RTL Klub Reggeli-jének egyórás blokkja a Csak csajok, ekkor a reggel hat óta munkában lévő női műsorvezető (Lilu, Dombovári, Vanda vagy épp Ördög Nóra) mellé érkezik mindig egy médiaszemélyiség, aki nagyon nem éghet le, hiszen ott van mellette mindig egy rutinos képernyős.

Mivel a műsor főképp az otthon tartózkodó kismamákra, nagymamákra támaszkodik, ennek megfelelő a témaválasztás is. A tévéző láthatta már itt többek között Görög Zitát, Rubint Rékát, Keleti Andreát, Balázs Klárit, Eszenyi Enikőt, Fésűs Nellyt, Ungár Anikót, Csepregi Évát, Südi Iringót, Dukai Reginát, Bódi Guszti nejét, Margót, Anettkát, Gáspárné Beát, Czifra Noémit (Nócit), Völgyesi Gabit, Janza Katát, Oszvald Marikát, Xantus Barbarát, Dorinát, Bálint Antóniát.