Alakul a Nagy Fogyás

Vágólapra másolva!
Októberben rajtol az új licenc-valóságshow a TV2-n, melyben elhízott férfiak és nők harcolnak a kilók ellen, két csapatban. A formátum az USA-ban sikeres, a csatorna bizonyára abban bízik, hogy - mivel itthon is sokan számítanak túlsúlyosnak - a hazai verzió is nézett lesz.
Vágólapra másolva!

Béres Alexandra lesz az egyik tréner, akinek feladata lefogyasztani a rábízott próbálkozókat. "Megkezdődtek a forgatások, összeállt a hatos csapat, megkaptuk őket készen. Nagyon édesek! Olyan szinten küzdenek, hogy engem zavarba hoznak. Napi három órát edzenek! Én kérek tőlük egyet vagy kettőt, és egyszerűen azt veszem észre, hogy bármikor megérkezem, ott vannak a gépeken" - mondta el a fitneszedző a Mokká-ban.

"Zenére mozognak, futópadon izzadnak, a szabadban is forgattunk. Próbálom minél változatosabbá tenni az edzést, hogy ne unjanak bele" - tette hozzá Béres Alexandra, akinek ellenfele a meglehetősen megosztó személyiségnek és nem éppen rossz üzletembernek számító Schobert Norbert lesz.

A Biggest Loser 2004 októberében mutatkozott be az USA-ban, és sikert jelez, hogy azóta több széria is lement belőle. Az amerikai alapműsor először 12 szereplővel futott az NBC-n, aztán 14-re nőtt a számuk, utána pedig rögvest ötven túlsúlyos ember próbálkozhatott azzal, hogy televíziós adásban, csapatban mozogva adja le fölös kilóit. Többek közt Svédországban, Brazíliában, Indiában, Görögországban, Angliában és Finnországban is láthatták a nézők a helyi verziót.