A legjobb arcot keresi a Music TV

Vágólapra másolva!
Jövő hét hétfőn reggel hatkor elsötétül az MTV Europe képernyője, jön a visszaszámolás, és indul a magyar MTV. Nézz sok fotót, már most!
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban már megírtuk, az MTV egy rendhagyó vj-casting keretében keresi azt az arcot, egyéniséget, aki megfelel a zenetévé egyik műsorvezetői posztjára. A háromfordulós vj-castingból készült valóságshow, a Felhajtás a csatorna indulásával párhuzamosan adásba kerül, és október 19-én, a sorozat végén derül ki, hogy ki lesz a győztes. A háromhetes reality szórakoztatónak ígérkezik, hiszen benne Magyarország legőrültebb figurái, exhibicionistái tűnnek fel, akik így szeretnének némi ismertséget, pénzt és menő melót maguknak.

A verseny harmadik fordulójába bejutott nyolc embernek egy héten keresztül extrém feladatokat is végre kellett hajtaniuk. Az MTV akciócsoportja az utca emberét sem hagyta nyugton: levetkőztették, majd felöltöztették a belvárosban járókelőket, és csak MTV-s pólóban engedték tovább őket. Az első napon például Csepel egykori gyártelepére költöztek be, ahol azt a küldetést kapták, hogy kamerával, mobillal a kezükben fedezzék fel az iparnegyed diszkrét báját, és készítsenek interjút egy helyi arccal. Autentikus fejeknek és témáknak nem voltak híján a versenyzők, hiszen a környéken számos rock- és punkzenekar próbaterme található. Másnap egy kis testedzéssel üdítették fel magukat a MTV műsorvezető-jelöltek, extrémsporttal múlatták az időt.

Számos feladat volt még a nagy buli előtt, így két nap alatt például fel kellett kutatniuk egy, a csatorna arculatába illeszkedő hírességet, és interjút kellett készíteniük vele. Ferihegyen, a reptéren külföldieket kellett megállítaniuk és átadni nekik egy előre elkészített "Üdvözlünk Magyarországon!" ajándékcsomagot, aminek segítségével pozitív képet kellett sugallaniuk országunkról. Valaki mackósajttal, valaki túrórudival, megint más gumicsizmával köszöntötte az éppen megérkező turistákat, akik jól szórakoztak a szíves - és nem várt - fogadtatáson.

Az MTV nem a külsőségeket veszi figyelembe, amikor majd választásra kerül a sor. A képernyőre egy igazi véleményformáló ember kell, aki elsősorban sajátos világlátása és gondolatai miatt lesz érdekes a nézők számára. A Felhajtás október elsejétől minden hétköznap 17:30-tól és 21:30-tól látható, vagy vasárnap délután, akkor az ismétléseket lehet megcsípni, négytől. Október 19-e pedig a reality utolsó adása, az azt követő Swung élő esti műsorban fog kiderülni, hogy ki a győztes.