A hét legszánalmasabb műbalhéja

Vágólapra másolva!
Az egyik férfimagazinnak levetkőző Oszter Alexandra a tévékben olyan gyakran volt téma a héten, mintha legalábbis Angelina Jolie-val és negyven hermafrodita bantuval tette volna ezt, mondjuk egy temetőben.
Vágólapra másolva!

Szinte nem volt nap, mikor legalább az egyik nagy kereskedelmi tévé ne foglalkozott volna Oszter Sándorral és lányával - utóbbi vetkőzni készült egy férfimagazinnak, a papa pedig hol dacosan ellenezte a tervet, hol hümmögve bólogatott, hol cenzúrát követelt, hol pedig tűnődve szelektált a fotográfiák közt. Olyan nagy feneket kerítettek az amúgy soványka ügynek, hogy erős a tévéző gyanúja, hogy semmi nem történt az égvilágon, pusztán a - talán haloványabb - nyári eladási adatok után a magazin szeretett volna egy jobban fogyó számot.

Az egyik internetes hírkereső oldal az "oszter" névre 21 találatot jelez, egy hét alatt: nem volt szinte olyan nagyobb hírportál, mely ne írt volna valamit a "konzervatív papa kontra modern lánya" konfliktusról, melyet valójában - ismerve a bulvársajtó működését - könnyen lehet, hogy mindössze a szemöldök-összehúzás és egy bizonytalan fejingatás generált, persze a példányszám radikális növelésének erős vágya mellett.

Teátrális jelenetekből sem volt hiány, és minő csoda, mindig ott volt épp véletlenül pár kamera. "A meztelen fotókat áthúzta, széttépte, és vég nélkül mondta a magáét Oszter Sándor. A lányáról készült erotikus képeket a Fókusz kamerája előtt cenzúrázta, miközben egyre feljebb ment a vérnyomása. A feldühödött apa mellett Alexandra csak nyelt nagyokat" - írta például augusztus 27-én az RTL Klub honlapja, de a vetkőző színésznő bőven kapott megjelenést a neten, videó formában, cikkekben tűnt fel, képgalériával, és persze mindenféle magazinműsort végighaknizott, mintha legalábbis az amerikai verzióban lett volna ő a címlaplány. A TV2 sem akart lemaradni a fantasztikus, döbbenetes témáról, így a Mokka is előszeretettel foglalkozott a drámával, például pénteken is behívták a művésznőt, miközben az apukát telefonon kapcsolták.

Csak remélni lehet, hogy a nagy cirkusz, az őrületes hajcihő nem volt felesleges, és valóban nőni fog a példányszám. Erre megnyugodtat mindenki, és már lehet is agyalni a következő őrületes témákon. Van pár tippünk: Gáspár Laci palacsintát süt, de megégeti bal kezének kisujját. Kelemen Anna rózsaszín sarokkádat venne, de hezitál. Ágica új csizmát húzna, de VV Anettnek nem tetszik.