Szombaton kezdődik az őrület a VIVA-n

Vágólapra másolva!
Szombaton kilenc órán át közvetít élőben a VIVA az esseni Love Parade-ről. Kanapén heverészve, macskával a hason és málnaszörppel a kézben persze nem ugyanaz a hatás, mint élőben - de olcsóbb, mint kiutazni.
Vágólapra másolva!

Most szombaton részt vehet a hazai tévéző a világ egyik legütősebb elektronikus zenei fesztiválján, méghozzá anélkül, hogy egy tapodtat is utazna.

A Love Parade-nak idén a németországi Essen városa ad otthont, de nem kell riadtan valami fapados járat után nézni, mert a VIVA közvetíti - noha nyilván nem ugyanaz az érzés nagy magányban, egy elsötétített szobában, ropit majszolva, mint az izzadt tömegben lökdösődve, síppal felszerelkezett táncosokat hallgatva.

Az elektronikus zenék utcabáljának részese lehet tehát a tévéző, hiszen műholdas kapcsolatnak köszönhetően élőben közvetítik a rendezvényt most szombaton 14:00-23:00-ig.

A partit az Interaktív Extra külön kiadású műsor keretében követheti nyomon a tévé előtt dekkoló, ahol az eseményeket a hazai dj-világ színe-java és egy ismert lemezlovas, Jay Dee fogja kommentálni a stúdióból. A műsort Steiner Kristóf, Sári Évi és Ada vezeti.

Forrás: EPA