Tóth Verát nem szereti a TV2

Vágólapra másolva!
Ha a médiasztár hűtlen anyacsatornájához, könnyen megorrolhatnak rá. Tóth Vera feltűnése az Esti Showder-ben biztos nem volt piros pont, de most újra kihúzta a gyufát, mivel a Favorit vagy az Aktív helyett a Fókusz-nak nyilatkozott elsőként.
Vágólapra másolva!

Tóth Vera a Megasztár-ral tűnt fel, a tehetségkutató első győzteseként lett országosan ismert és kedvelt énekesnő. Az exkluzív szerződés lejártával az előadóművész szabadabban mozoghatott a tévécsatornák közt, nem kellett külön engedélyt kérnie az őt felfedező és lemezét támogató TV2-től, így felbukkanhatott például a rivális RTL Klubon is, Fábry show-jába ugrott be pár adásra.

Ezúttal Tóth Vera nem friss slágerével, hanem magánéleti viharaival került a színes újságok címlapjaira -, de legalábbis a nyolcadik oldalra, nagy terjedelemben. A gond akkor kezdődött, mikor az RTL Fókusz című műsora lecsapott rá, a TV2 pedig nem nézte jó szemmel, hogy az ő "gyermekük" a riválishoz viszi a nézőket.

"Nem az a baj, hogy az RTL-en felbukkant, hanem az, hogy minket kizárt a dolgaiból. Nem tartjuk korrekt eljárásnak, hogy az őt segítő TV2-t nem informálta időben. Ha egy napon nyilatkozik a két nagy tévének, még azt is elnéztük volna. Ha egy énekesbe a csatorna sokat invesztál, akkor cserébe elvárhatja, hogy az előadó a rendelkezésére álljon akkor, ha történne vele valami fontos" - mondta az [origo]-nak Lóránt Gergely, a TV2 marketing és PR-vezetője. Tóth Vera tehát már nem szívesen látott vendég a csatornánál, le van tiltva minden TV2-es produkcióról. Az énekesnő ugyanakkor a másfél éve lejárt exkluzív szerződésre hivatkozik, és arra, ha a csatorna korábban megkereste őt, mindig rendelkezésre állt.